Referencer

Tandlæge Morten Worsøe, Sjælør Boulevard 27B, 2450 København SV                  tlf: 3646 1224 morten@tand-klinikken.dk  www.tand-klinikken.dk                                 

Mona er kendetegnet ved sin brede viden og erfaring, som er guld værd, da det er en god blanding af praktisk og boglig viden. Så hun har selv “prøvet” alt af, hvilket gør den akademiske viden direkte anvendelig og implementerbar. Ud fra en tankegang om, at tingene skal virke i praksis.

Ledelse er rigtig mange ting og igennem mit samarbejde med Mona, har hun gang på gang rettet fokus på det, der var vigtigst. Hun fungerer som et fantastisk selektivt forstørrelsesglas og hjælper dermed med til at få taget hånd om de ting, der vil gøre den største forskel.

Resten af Mortens reference  klik her


Leder af Personlig & Praktisk Hjælp Inge Kromann Hansen,

Ældre & Sundhed, Lolland Kommune

Konsulent, underviser og sparring – både for grupper og individuel

Forskellen på Mona Hvid og mange andre konsulenter er bl.a. hendes evne til at bruge sin teoretiske viden til at strukturere et forløb / processer på en levende og farverig måde, der skaber engagement, mod og lyst til at forandre sig hos medarbejderne.

læs resten af, hvad Inge Kromann Hansens siger i sin reference klik her

_______________________________________________________________________

Madservicechef Caroline Heerup, Guldborgsund Kommune                                   tlf: 2518 0184 CAHE@GULDBORGSUND.DK www.guldborgsundmadservice.dk

Kursusholder, proceskonsulent og ledelsessparring                                                         Mona Hvid er i mine øjne rigtig dygtig til at tilrettelægge og styre processer og kurser, således at både de erfaringer og det store kendskab, som Mona har til ledelseslandskabet i Danmark, bliver integreret med den viden og erfaring, man selv kommer med som leder. Dette gør, at det der tilrettelægges giver plads til og mening for de involverede, hvilket i meget høj grad sikrer, at det kan bruges i den efterfølgende virkelighedsskabte kontekst.

Dette adskiller i mine øjne Mona markant fra de fleste andre konsulenter ….

læs resten af, hvad Caroline Heerup siger i sin reference  klik her


Formand for lokalråd 4262, Sandved – Tornemark Søren D Andersen www.lokalraad4262.dk

“Hvid’bogen” for ildsjæle

Projektleder Mona Hvid er et scoop for ildsjæle, der vil udvikling i landdistrikterne. Hendes viden herom, samt hendes ledelsesstil og personlige engagement, får det optimale frem i projektets deltagere, og sikrer en inspirerende og resultatorienteret samværsform imens.

Hvad gør en ildsjæl, hvis gløden brænder ud?

Læs mere af Søren D Andersens reference  klik her

der slutter med: Tak til Mona, for dit overblik og din indsigt.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.