Skriv dit (voksne) barns bog – det er ikke for sent

Den bog vidste jeg ikke, at jeg ville komme til at skrive – men jeg manglede den selv.

Det hele startede med, at min søn skulle giftes med sin prinsesse. Og jeg gerne ville give en meget personlig gave.
Min søn siger igen og igen, at han ikke kan huske ret meget fra sin barndom, og jeg var jo ikke nået længere end til billederne fra barnedåben i hans fotoalbum – og aldrig fået skrevet noget.

Så kom ideen om at skrive en bog som bryllupsgave om min søns første leveår: Man gifter sig jo også med det, som har været med til at forme ægtefællen.

Det var så herlig en proces.
En forfatter, der har skrevet livsfortællinger i over en menneskealder, har aldrig hørt om nogle, der har skrevet deres voksne barns bog.
Reaktioner fra flere kvinder var, at det havde de aldrig tænkt på, men de ville elske at gøre det og spurgte, hvordan jeg havde gjort.

Mens jeg gik og ventede på at Jens’ Bog skulle komme fra trykkeriet, så måtte jeg igang med at inspirere andre til at gøre det samme.

Vil du se en video fra den 19.marts 2020 om at komme i gang med at skrive dit barns bog i disse turbulente tider – den er fortsat lige aktuel:
https://www.facebook.com/monahvid.dk/videos/2772173886235421/

Jeg manglede en håndbog

Jeg var meget famlende, manglede en håndbog og noget inspiration.
Derfor har jeg lavet denne bog til dig, der heller ikke nåede at skrive dit barns / barnebarns / nevøs bog.
Her er både noget om alt det praktiske og noget om de overvejelser, som man må gøre sig, når man skriver noget, der er så personligt.

Jeg tager dig i hånden fra de første overvejelser, igennem alle dine undskyldninger/bekymringer for, at du ikke kan, hvordan du finder tiden, hvordan du gør – til du kan stå med en trykt bog i hånden, der ikke koster ret meget.

Bogen er også til inspiration til at gå i gang med at skrive, mens barnet er barn. Forældrene har sjældent tid, men måske har mormor, farfar, tante, onkel, naboen har lyst.

Du kan finde indholdsfortegnelsen og det første afsnit her

Følg med på Facebook – hvor du også kan stille spørgsmål, og du har mulighed for at inspirere andre.

Køb den her
eller hos andre boghandlere og websites – prisen er meget forskellig.
Så længe jeg har bøger på lager kan den købes for kr. 100.

Køb som e-bog .

Gratis foredrag / webinar

Selvom bogen er let at læse og er en håndbog, der tager dig med fra dine overvejelser til du står med en trykt bog i hånden, så er der sikkert mange spørgsmål og måske også brug for lige at blive skubbet i gang, derfor holder jeg et gratis foredrag/webinar lørdag den 23. januar kl. 11-12.

Du får tilsendt link til webinaret ved at sende en mail til mona@monahvid.dk med emnet: “Kom i gang”