Reference tandlæge Morten Worsøe

Udtalelse om samarbejdet med Mona Hvid

Jeg har kendt Mona igennem mange år og haft fornøjelsen af både at arbejde sammen med Mona i koncept udvikling, i ledelsesarbejde og brugt hende som konsulent for mine ansatte på min tandklinik, samt brugt Mona som sparringspartner i min egen ledelsesudvikling.

Mona er kendetegnet ved sin brede viden og erfaring, som er guld værd,da det er en god blanding af praktisk og boglig viden. Så hun har selv “prøvet” alt af, hvilket gør den akademiske viden direkte anvendelig og implementerbar. Ud fra en tankegang om, at tingene skal virke i praksis.

Mona fanger sine tilhørere gennem empati og en evig søgen efter deres svar. Der findes ikke færdige pakke-løsninger, men kun individuelle tilpassede løsninger.

Ledelses er rigtig mange ting og igennem mit samarbejde med Mona, har hun gang på gang rettet fokus på det, der var vigtigst. Hun fungerer som et fantastisk selektivt forstørrelsesglas og hjælper dermed med til at få taget hånd om de ting, der vil gøre den største forskel.

Mona har mange kompetencer, både som en-til-en sparring, men også som en inspirator til hele virksomheden.

Jeg kan derfor kun give Mona Hvid mine varmeste anbefalinger.

Har du behov for yderligere information er du velkomme til at kontakt mig på 3646 1224 eller mail: morten@tand-klinikken.dk

Med venlig hilsen

Morten Worsøe, tandlæge

Sjælør Boulevard 27B

2450 København SV

www.tand-klinikken.dk

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.