Kursus: Kom i gang med at skrive din eller dit (voksne) barns bog

Hver fjerde dansker har lyst til at skrive, men hvordan kommer man i gang?

“Jeg kender jo selv alle barriererne, men også den store glæde det er, når man først kommer i gang” siger Mona Hvid, “derfor inspirerer jeg andre til at skrive. Fordelen ved at skrive sin egen eller sit barns/barnebarns bog er, at man ikke skal opfinde historierne – dem har man jo allerede”

Næste gang der er mulighed for at komme på ét af Mona Hvids kurser er mandag den 1. november kl. 10-12 hos Sandvig Folkeoplysning. Her vil hun vise, hvordan man går fra lyst til at skrive til at stå med et færdigt skriv – måske endda som en fin trykt bog.


“For mange handler det ikke om at slå et for stort brød op, men gerne drømme stort – og i dag er det blevet meget, meget billigt at få trykt (og måske få udgivet) sin egen bog” fortsætter Mona Hvid. Hun var selv meget famlende, da hun skrev min voksne søns bog, og købte sig til hjælp. Det blev MEGET dyrt, men hun lærte så meget undervejs, som hun mente, at andre også skulle have lettere adgang til, derfor skrev  hun en bog om, hvordan man gør: “Skriv dit (voksne) barns bog – det er ikke for sent” 

Mona Hvid er en engageret underviser, som også giver personlig sparring i forhold til at komme i gang med at skrive, og hvis man rammer nogle bump på vejen, som er svære at komme over. 

“At være på workshop hos Mona Hvid er fantastisk inspirerende. Mona gav os et indblik i skrivekunstens verden, på en måde, der ikke skal beskrives, men skal opleves️
Jeg var fuld af energi og tro på mig selv, da jeg kørte hjem.” 
Suzan Mann

Pris: kr. 50 tilmelding til info@sandvig-folkeoplysning.dk