På vej til bog 3: Skab et nyt liv

når livet ændrer sig (og dig)

En enkelt brik kommer nu og da

I nat blev ideen til min næste bog født. Det har været en meget lang udrugning – ideen har været længere undervejs end en elefantunge. Elefanter er kun drægtige i 22 måneder, mens jeg som minimum har båret/ruget på dette æg i mindst 37 måneder.

Det er som et puslespil – fik jeg en brik af livet, som jeg overhovedet ikke kunne se, hvilken menings den skulle give. Så dukkede en anden op – kan slet ikke se nogen sammenhæng. Du kender det, når man går i gang med et puslespil, der er hverken hoved eller hale i det.

Så ser man på den tiende brik. Hører du overhovedet hjemme i dette puslespil, eller har du forvildet dig over i en forkert kasse?

Så falder 10-øren, først lidt langsomt som bare 1- og 2-ører:
Er der noget her, der passer sammen? Er der en sammenhæng? Det var det, der skete i nat – pludselig kunne jeg se de mange meget forskellige brikker kunne danne et mønster, som senere på natten blev til starten på min næste bog.

Her på siden kan du følge processen med at udvikle ideen til en bog, der har arbejdstitlen: Skab et nyt liv.