Foredrag/workshop: Kom i gang med at skrive dit barns/ din egen/… bog

 

At være på workshop hos Mona Hvid, er fantastisk inspirerende. Mona gav os et indblik i skrivekunstens verden, på en måde, der ikke skal beskrives, men skal opleves❤
Jeg var fuld af energi og tro på mig selv, da jeg kørte hjem. 
Suzan Mann

Jeg famlede mig frem, da jeg skrev min voksne søns bog. Startede med at lede efter andres erfaringer, men det kunne jeg ikke, så det endte med, at jeg købte mig hjælp. Det var dyrt, meget dyrt, men ellers var det ikke lykkedes.

(Af en eller anden grund får min søn skåret håret af – hvilket passer fint til virkeligheden i dag, hvor der ikke findes et hår på hans hoved – jeg kan ikke finde fejlen)

“Hvordan gjorde du?”

Dette spørgsmål fik jeg igen og igen – og da der var så meget glæde forbundet med at skrive Jens’ Bog, syntes jeg, at andre også skal have den glæde – uden at det skal koste dem over kr. 24.000. 

Derfor skrev jeg håndbogen, der er meget let at læse: ” Skriv dit (voksne) barns bog – det er ikke for sent”
Bogen kan også anvendes, som håndbog, hvis du vil i gang med at skrive din egen eller tante Karlas bog.

Jeg kender nu vejen fra “at have lyst til” – til at stå med den færdige trykte bog. Tænk sig, man kan sætte sin bog op og få den trykt for næsten ingen penge (engangsbeløb kr. 199, og lidt “bas-ører” til trykning af hvert eksemplar).


En ting er at vide, hvad man kan gøre – noget andet er at gøre det!

Når du går hjem fra dette foredrag, er du klar til at gå hjem at skrive næste dag – hvis du kan vente så længe. 

Undervejs laver jeg nogle små pauser, hvor du laver forberedelsen til, at du er klar til at skrive – det gør jeg, fordi jeg ved, at der er så meget, som man har lyst til, men det kan være svært at komme i gang. 

Kontakt mig, så vi kan drøfte mulighederne for, at I kan booke et foredrag tlf: 2126 6566 eller mona@monahvid.dk