Foredrag om de sidste år på arbejdsmarkedet

Tænker du selv eller dine medarbejdere sådan?

 • ”Jeg skal bare have de sidste 2-4 år til at gå”
 • ”Jeg er slet ikke parat til at sige farvel til arbejde – der er meget mere i mig”

 

Få det bedste ud af de sidste år

Der ligger et stort potentiale ved at kombinere de sidste år på arbejdsmarkedet med kvalificering til den 3. alder til gavn for

 • medarbejderen
 • kollegerne
 • lederen
 • virksomheden
 • samfundet

Guldet ligger i, at de kompetencer, som måske den største forandring i ens liv kræver matcher totalt med de kompetencer, som arbejdspladser efterspørger: forandringskompetencer, evne til at netværke, it-kompetencer, kommunikations og samarbejdskompetencer etc.

Øvelsen går ud på, at opdage det og se på, hvordan det så kan sættes i spil.

 

Den 3. alder kan forberedes, mens man går på arbejde

Forbereder man overgangen til den 3. alder, er det til gavn for både medarbejderen, kollegerne, virksomheden og samfundet.

Få inspiration til hvordan I som virksomhed kan lave de rigtige forberedelser i  dette foredrag – både ledere og medarbejdere til at slå mindst 2 fluer med et smæk.

 

Det er en stor forandring

For alle gælder det, at de står overfor en af de meget store forandringer i deres liv – en overgang til et livsafsnit, der måske skal være 30-40 år – for mange længere tid end de har været på arbejdsmarkedet.

Det kan være godt at forberede sig mentalt – og det gode er, at mange af de kompetencer, som der er brug for i denne overgang er også dem, som arbejdspladsen har brug for:

 • Evne til at omstilling / forandring
 • Gode kommunikations- og samarbejdsevner
 • At kunne netværke
 • At bruge it og sociale medier
 • Evnen til nærhed og være til stede

Alle er vist bevidste om, at det er en stor overgang, men alle er ikke lige så bevidste om, hvor stor betydning den har og mange står lidt famlende overfor, hvordan.

 

En god afslutning er meget vigtig

At få en god afslutning på arbejdslivet er MEGET vigtig, og har stor betydning for livskvaliteten i årene efter, men det har også betydning for arbejdsmiljøet og virksomhedens sociale kapital (og image).

I kan også få et udviklingsforløb, så det ikke bare er inspiration, men der bliver gjort noget ved det.

 

Book mig til et foredrag i jeres virksomhed eller fagforening eller …

Ring gerne på telefon 21 26 65 66 og få en uforpligtende samtale om muligheden for at foredrag i jeres virksomhed.

I er naturligvis også velkommen til at sende mig en mail til mig.

Jeg nyder at holde foredrag og se, hvordan der kommer mere og mere lys i øjnene og og mere energi hos publikum.” – Mona Hvid

 

Andre siger om Mona Hvids foredrag

Mona Hvid inspirerer, siger tingene lige ud – krydret med historier fra det virkelige liv, som gør at ”Jeg følte mig ramt – på den gode måde – her er noget, som jeg skal gøre”

 

”Mona Hvid gav os mod og energi til at arbejde videre med vores mange drømme og planer for det lille lokalsamfund. Monas engagerende måde at give gode råd er særdeles brugbart, når ildsjælene mangler ny ilt”   Marianne Bøjesen, Byrådsmedlem Faxe kommune

 

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.