Foredrag: “Du må LEVE med det!”

Vil du lytte til noget af det, som jeg vil tale om, så interviewer Lone Rytsel mig her til podcasten “Husk dit liv”

Et foredrag med inspiration til syge og deres pårørende, men også til dig, der bare gerne vil vide lidt mere, og være lidt parat til at stå der, når svær sygdom rammer dig selv eller nogle af dem, du holder af.
Jeg vil love dig, at foredraget både vil give dig inspiration, mod og håb – på en måde, så du kan lave bare en lille forandring allerede i morgen. 

Jeg har, som så mange andre været igennem en stor livskrise: mit liv som aktiv, dynamisk selvstændig ændrede sig på meget kort tid af en svær sygdom.
En sygdom, som lægerne ikke kan finde ud af, hvad er. Dermed er der heller ingen behandling for den grundlæggende lidelse – men jeg har fået behandling for nogle af konsekvenserne af sygdommen med god effekt (7 brud i ryggen og 4 brækkede ribben). 

Det er så hårdt at blive ramt af alvorlig sygdom, både for hovedpersonen, men også for familien og vennerne. Jeg vil gerne brede mine erfaringer fra min sygekarriere ud, så andre kan få inspiration, mod og håb for “Du må LEVE med det” – uanset om det kun er en periode i ens liv eller det er en kronisk sygdom. Det er ikke bare noget, der kan eller skal overstås!

Jeg ville gerne have haft noget af den viden, som jeg har i dag:

Hvordan samarbejder jeg med sundhedsvæsnet? Jeg oplever, at mange med komplicerede sygdomme næsten kommer dertil, at man kæmper mod lægerne – jeg var tæt på at havne i den situation i starten af min sygekarriere. 
Det samme spørgsmål kan stilles til samarbejdet med andre af vores “væsner”  – jobcentret, hjemmeplejen, hjælpemiddelcentralen …

Hvad med netværket? Mange oplever, at netværket ændres – nogle forsvinder, andre kommer til. Men hvad/hvem har du mest brug for undervejs?

Der er mange, hvor lægerne endnu ikke kan stille en diagnose, og der er diagnoser, som de ikke kan gøre noget ved – hvordan kan vi lære at LEVE med det, og ikke blot give op. 

At blive syg kræver personlig udvikling – noget, som jeg måske godt vidste, men ikke var bevidst om. At indse det det var en stor hjælp

 

På et tidspunkt (formentlig efterår 2021) udkommer min bog med samme titel som foredraget – men du kan allerede nu booke et foredrag til en formiddag eller eftermiddag. (Jeg er fortsat for træt, når det bliver aften)
Ring til mig tlf: 2126 6566 eller skriv til mona@monahvid.dk