Ny bog på vej: “Værtindemanulen for os med få kræfter – få inspiration til at finde de 7 nøgler”

Jeg skulle (som sædvanlig) mærke det på min egen krop, før jeg opdagede, at det at have gæster kan være meget krævende for os, der har få kræfter.

I sommers gik det op for mig, at jeg kun to gange i løbet af otte måneder havde haft gæster to gange – den ene gang to gæster, den anden gang tre, og nu stod min 70-års fødselsdag og bankede på. Hvad skulle jeg gøre i den anledning. 

Det blev en øjenåbner, hvor jeg fik set på de praktiske udfordringer, men så sandelig også på tanker og følelser, der er forbundet med værtinderollen. Og når jeg har fortalt om det, har det vakt genklang hos andre og opfordringen er tydelig:  “Vil du skrive noget om det, og sende det til mig?” 

Det er jeg så i gang med, men vil rigtig gerne have indspil fra jer andre om
1) Hvad I ser/oplever som forhindringer
2) Gode ideer, fif og andet godt, som kan bidrage til at flere fortsat inviterer gæster. 

Skriv gerne til mona@monahvid.dk eller ring tlf: 2126 6566

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.