Firmaets visionsseminar blev start på maleriet

I slutningen af 90-erne havde vi en visionsdag. Efter adskillige timers drøftelser fik vi opgaven: Mal vores virksomheds vision.
Nå – ja, hvordan gør man lige det – men jeg blev totalt opslugt. Glemte alt om tid og sted og glemte min sædvanlige rolle som direktør med opmærksomhed på medarbejderne, stemningen osv.

Jeg var solgt – det måtte jeg gøre noget mere af.

Stategiarbejde blev til 16 malerier

I 2011 forlod jeg min direktørstilling for at blive solo-selvstændig. De stille sommermåneder skulle anvendes til strategiarbejde, lave markedsføringsmaterialer etc.  Men jeg malede og malede  fra tidlig morgen til sen aften.

De sidste år i virksomheden havde været meget krævende, fordi vi vækstede meget. Vi besluttede flere gange, at vi ikke ville være større, men så fik vi igen tilbudt nogle spændende opgaver, så vi var 83 medarbejdere fordelt på flere destinationer. Det matchede helt klart ikke min ledelsesstil. Så de 16 malerier blev en måde at finde tilbage til en mere rolig Mona, der kunne skabe en ny fremtid.

De fleste af malerierne hænger nu i andre hjem / kontorer / kantiner, mens de sidste 4 kommer til at hænge på Greve Erhvervscenter fra 1. oktober og til jul.

Første udstilling i 5 år.

Livet laver jo ind imellem nogle overraskende ting – jeg blev svært syg, og har brugt det meste af de sidste 5 år på at være syg.

Det har ikke været så behageligt, men voldsomt lærerigt. Det kommer der en bog ud af – primært til netværket om os, der bliver syge og har brug for jeres hjælp, støtte og modspil.
Nu er jeg ved at stikke næsen frem igen,  og det bliver bl.a med maleriudstillingen på Greve Erhvervscenter, Korskildelund 6, 2670 Greve.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.