Dagens lektie: Lær at kede mig – kap 1

Kedsomhedens lektie bog 1. kapJeg har ikke helt styr på teknikken, men du vil ikke fremover få dette tilsendt min Kedsomhedsskole, som et nyhedsbrev. 


Nyhedsbreve er forbeholdt, når jeg arbejder. 


Vil du følge “Kedsomhedsskolen”  –  så er det blogindlæg, som jeg deler på  Facebook: https://www.facebook.com/mona.hvid


“Mona, du må lære at kede dig. Så snart din sygdom giver dig det mindste overskud, så omsætter du til at tænke på din virksomheds fremtid. Du må give dig selv opgaven at lære at kede dig – og så kan du skrive om det, men kun i 7 minutter om dagen”

– og det kommer fra en veninde, der har 3 x “ild i R… ” ift, hvad jeg har. Hun er altid til en masse spændende arrangementer, laver business, rejser … og først på det seneste er hun begyndt at synes, det er dejligt at være i sit eget selskab og lave ingenting.

Men hun har jo ret. Jeg er syg og har været det i flere måneder – er ved at blive udredt, men meget tyder på, at jeg har Lupus – en auto-immun sygdom, så jeg må fremover ikke stresse eller gøre andet, der kan aktivere mit immun-forsvar. Måske kan jeg komme i behandling i slutningen af måneden, men lægen fortalte mig i går, at det tog 2-4 måneder før medicinen var kørt ind og virkede.

Halleluja, jeg er så træt af at lave ingenting, ikke have kræfter til noget som helst og bare være træt, træt, træt.

Så nu skal jeg lære at kede mig!
Hold da helt moule – jeg elsker at få ting til at ske, nyder at være i gang, lave noget, gøre en forskel.
Min slægt har altid sat en dyd i at arbejde – ja, helst knokle, og lediggang er roden til alt ondt. Det passer jo også med vores protestantiske kultur, hvor vi helst skal arbejde i vores ansigts sved.
. og jeg elsker at arbejde, har altid gjort det, nogle vil kalde mig arbejdsnarkoman. Det giver mig både leg og læring, som ifølge Den store danske Ordbog er forskelligt fra at arbejde.

Jeg går i gang med projekt: Jeg keder mig – for nu er de 7 minutter gået

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.