Klar besked!

Jeg har en weekend helt for mig selv – og jeg har lovet mig selv ikke at arbejde. Så kan man altså godt blive ramt af lidt rastløshed – det kan jeg, for der er jo så mange muligheder, og hvad skal jeg vælge.

I går lørdag var jeg rastløs indtil midt på eftermiddag, så kom nydelsen: wauvv, hvor var det dejligt ikke at skulle noget, ingen krav hverken fra andre end mig selv.

Det er nu mest den sidste – mine indre stemmer, der går og jager med mig: Du skal også have gjort .., Hvorfor går du ikke i gang med at male, du har jo tiden og roen til det nu.., De køkkenskabe kunne altså også trænge til en omgang. Hvad med at tage i skoven og dyrke lidt motion? – Jeg tror, at I kender den eller de indre stemmer, der hele tiden synes noget på dine vegne.

Og så sker det fantastiske!  Drømte i nat, at vi skulle flytte vores gamle firma, og det var stort – og alt blev bare pakket ned, selv skæve søm. Jeg foreslog at sortere og smide ud- nej, det kunne gøres senere. Senere drømte jeg, at vi var på et ferie lige i starten af feriesæsonen, og det dejlige hotel vi boede på, var så beskidt i krogene – ikke seng og badeværelse, men alle detaljerne, så vi gjorde rent ind imellem. Værtinden var så ked af, at det var sket.

Selvom jeg ikke skal arbejde, så kan jeg jo alligevel ikke lade være med at tjekke min mail – der kunne jo være en invitation, som jeg simpelthen ikke måtte gå glip af. Først mail var fra Bloglovin og så stod der midt på skærmen og lyste ”Ryd op”

I dag behøver jeg ikke at være rastløs – jeg kan bare gå i gang. Der er mange måder at lytte til sin indre stemme på, og det kan trænes – hvilket jeg gerne vil gøre sammen med jer.

Soveværelset er ryddet efter, at jeg i fredags overhovedet ikke kunne beslutte mig for, hvilken overdel jeg skulle have på – der lå 6 forskellige, der ikke selv havde fundet vej tilbage til bøjlen. Utroligt, at jeg ikke har fået dem opdraget til det.

Lige en pause, mens jeg skriver dette, så er det kontorets tur. Herligt! Som selvstændig med kontor hjemme, så føler jeg ofte, at jeg snyder, når jeg går og rydder op og gør rent – ja. lidt skør har jeg vel lov at være.

 

P.S  jeg ved ikke, hvordan jeg havnede på det blogindlæg,  for jeg har lige tjekket, og den er ikke på dagens hitliste.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.