Livets overgange – hedder det premiere på et foredrag?

Hedder det en premiere, når man første gang holder et nyt foredrag? Jeg ved det ikke, men kan godt mærke, at jeg i hvert fald er alle de sammen faser, jeg går igennem nu, som da jeg førhen enten var midt i at udvikle en forestilling eller en udstillingen.

Livets overgange har ligget og modnet igennem meget lang tid – har haft givet 1:1 samtaler om personlig og faglig udvikling siden 1985 og har haft fokus på  seniorpolitik siden 1997 – og har syntes: Der mangler noget.

En af de ting,  der mangler, er på en overskuelig måde give inspiration til, hvordan man bruge livets overgange til at skabe et endnu bedre liv. Selve processen ved overgange vil formentlig aldrig blive overskuelig, men med en værktøjskasse indenfor rækkevidde kan man komme langt.

Det er denne værktøjskasse, som der bliver præsenteret for første gang den 25.2 kl. 19 på Fuglebjerg Bibliotek.

Det er første gang i mit liv, at jeg får mulighed for at starte et nyt foredrag i mit nærområde – normalt skal vi ud i verden og blive næsten verdensberømt, før vi bliver booket lokalt

Det vil glæde os meget, hvis vi kunne få jer til at køre til Fuglebjerg – og det er nemt at arrangere samkørsel  – brug dette link https://gomore.dk/events/833-livets-overgange-fuglebjerg

Læs mere mona-2014

 

 

 

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.