At tage sin egen medicin og opdage: Det virker!

Jeg forsøger hele tiden at se muligheder – mit job er at være detektiv og lede efter de ubrugte eller skjulte ressourcer, og få vendt fokus fra de tyngende problemer til at se mulighederne i dem – fra det halvtomme glas til det halvfyldte.
I går fik jeg at vide, at der er rigtig meget, som min krop ikke kan tåle for tiden – jeg var ikke helt uforberedt, da min krop har sendt nogle signaler i nogen tid, meeeeeen det er da godt nok meget, som jeg skal holde mig fra: sukker, gær, alkohol,mælkeprodukter fra alle dyr, rismælk, hvedemel, speltmel, ris, bulgur, hasselnødder, valnødder, svinekød, oksekød, kalvekød, champignon, tomat  – plus lidt mere.

Jeg gik med beskeden: “Det tager mellem 6 -36 mdr at få skabt balancen igen!”
Tak for sangen!

Cadidaen har ikke blot taget magten i min krop, men har lavet et diktatur!
Så nu skal alle forsyningsveje lukkes, så der igen kan komme til at herske fredelige og demokratiske tilstande med plads til alle i tilpasse mængder.
Følelsen var, at det skal jeg,  men lidt uoverskueligt at ændre min kost så meget – og jeg har ligesom ikke hele dagen til at finde opskrifter og lave specialkost.
Et besøg i Helsekosten i Næstved var en gave – ekspedienten gav sig tid til at vise mig, hvilke muligheder forretningen rummede, for sådan én som mig. Selvom en pose revet ost, som jeg kan tåle koster næsten en 50-er, så blev fremtiden mere overskuelig ved, at jeg nu ved, at det er muligt.
Jeg drog afsted med en indkøbspose med et rugbrød, Stevia sødemiddel, majsmel (så kan det være, at jeg kan finde ud af at lave en pandekage på et tidspunkt) og en smøreost til kr. 49 – som den fantastiske ekspedient sagde: “Du må have noget i starten, så du kan overleve!”
På vej hjem i bilen kunne jeg mærke en stigende lyst til at tage udfordringen op, fornemme det spændende det vil være at finde frem til mad, der både kan tilfredsstille min krops behov, og mit behov for at nyde.
I aftes dukkede en opskrift på Chia-knækbrød op på Facebook, og  en veninde fortalte, at man kan købe et rugbrød i Kvickly, der hedder Holger, som smager fantastisk …
– så jeg er vågnet til morgen og set, at det er ubevidst lykkedes mig at tage min egen medicin: at vende problemerne til spændende udfordringer, troen på at inspirationen og hjælpen nok skal komme, og en lyst til at prøve det af med mere eller mindre held – og slå en larmende latter op, når det mislykks, så mavemusklerne også får lidt motion.
Skal jeg have havregrød med soyamælk til morgenmad? Der findes jo også “den gode grød ” fra Aurion – den må jeg købe næste gang jeg kommer i min livline-butik i Næstved. Jeg kunne jo også lave en lille omelet….
og så skal jeg have bagt de spændende Chia-knækbrød i dag

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.