Hjemmesiden, der lader vente på sig

12.12.11
Jeg skrev tidligere, at hjemmesiden ville komme til at se anderledes ud i løbet af efteråret – og nu er det snart jul, og jeg må konstatere at efteråret er et overstået kapitel, og der er ikke sket noget på denne side.

Det skyldes, at jeg gudskelov har haft rigtig meget at lave i løbet af efteråret – så tiden bare er fløjet afsted på en rigtig god måde.
Det har især været arbejdet med landdistrikter, der har optaget mig – men også et par spændende opgaver med at understøtte den gode udvikling i ældresektoren har været med til at gøre starten på mit eget firma til en stor glæde.

Troede at december blev stille, men der er så meget nyt på vej, og det fylder – og hånden på hjertet – det er ikke let en hjemmeside, der beskriver, hvad det særlige er ved de processer, som jeg sætter i gang – det bliver nemt til nogle bla.bla.bla. og hurraord.

Udfordringen tages op, men nu lover jeg ikke nogen bestemt dato.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.