Nyt firma

Jeg er startet for mig selv – og der er mange ting, der skal læres – før havde jeg jo en masse dygtige mennesker, som jeg kunne trække på – så derfor er denne hjemmeside kun lige data, så I kan få fat i mig.

I løbet af efteråret bliver hjemmesiden anderledes. Skal lige have lært en masse om sociale medier m.m. før jeg går i gang med at lave hjemmesiden.

12.12.11
Og nu er det snart jul, og jeg må konstatere at efteråret er et overstået kapitel, og der er ikke sket noget på denne side.

Det skyldes, at jeg gudskelov har haft rigtig meget at lave i løbet af efteråret – så tiden bare er fløjet afsted. Det har især været arbejdet med landdistrikter, der har optaget mig – men også et par spændende opgaver med at understøtte den gode udvikling i ældresektoren har været med til at gøre starten på mit eget firma til en stor glæde.

Troede at december blev stille, men der er så meget nyt på vej, at det fylder – og hånden på hjertet – det er ikke let en hjemmeside, der beskriver, hvad det særlige er ved de processer, som jeg sætter i gang – det bliver nemt til nogle bla.bla.bla. og hurraord.

Udfordringen tages op, men nu lover jeg ikke nogen bestemt dato.

 

 

2 kommentarer til “Nyt firma”

  1. Lige nu er jeg så stolt over at have lært, hvordan man laver forskellige Header, så billedet for oven skifter.

    Det er TerkeLit.dk, der har lært mig det.
    Mage til tålmodig ung mand, der ved rigtig meget om hjemmesider skal man vist lede længe efter. Kan kun anbefale ham.

    Svar

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.