Udviklingsforløb – De sidste år på arbejdsmarkedet

Guldet ligger i, at de kompetencer, som der er brug for til overgangen til den 3. alder er de samme, som arbejdspladsen efterspørger

  • Evne til at omstilling / forandring
  • Gode kommunikations- og samarbejdsevner
  • At kunne netværke
  • At bruge it og sociale medier
  • Evnen til nærvær og være til stede
  • ?

Hvordan kan din arbejdsplads bruge dette fokus, så I har medarbejdere, der er aktive og omstillingsparate indtil de går på efterløn og endda føler sig klædt på til at klare et af deres livs største omstillinger?  Undgå “pensionerings chok,” som tyskerne kalder det  fænomen, der er rigtig dyrt menneskeligt og samfundsmæssigt?

”og så kan vi måske også undgå flere af dem, der bare skal have de 2 sidste år til at gå – de er en dødvægt og skader arbejdsklimaet”

Læs mere om tankerne bag “De sidste år på arbejdsmarkedet” her

Hvad er der brug for hos jer?

Lad os sammen se på, hvad der kunne være brug for netop hos jer.

Jeg har en stor værktøjskasse med mig, hvor jeg kan kombinere meget forskellige redskaber, som passer til at netop jeres arbejdsplads, din afdeling får skabt liv og udnyttet det store potentiale, der er hos de meget erfarne medarbejdere.

Tilbage i 1997 startede jeg med at lave seniorpolitik, og ser nu nye vinkler til at skabe sammenhæng for den enkelte medarbejder i senkarriere /overgang til den 3. alder – så lad os få en drøftelse af, hvad er der brug for, hvordan kan vi skabe udvikling på et felt, som så mange er berørt af – ikke blot har der aldrig før været så mange medarbejdere, der er i senkarriere, men det betyder jo også, at der er endnu flere kolleger/ ledere, der er berørt af dette.

Udover en stor værktøjskasse på det faglige område, har jeg også en stor værktøjskasse på det metodiske, hvor vi kan kombinere kurser med online produkter, foredrag, individuelle forløb.

Ring eller skriv – så vi kan aftale et uforpligtende møde tlf.2126 6566 eller mona@monahvid.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>