Skriv dit (voksne) barns bog – det er ikke for sent

Vil du se dagens video den 19.marts om at komme i gang med at skrive i det barns bog i disse turbulente tider:https://www.facebook.com/monahvid.dk/videos/2772173886235421/

Den bog vidste jeg ikke, at jeg ville komme til at skrive – den udkom den 9. november 2019

Det hele startede med, at min søn skulle giftes med sin prinsesse. Og jeg gerne ville give en meget personlig gave.
Min søn siger igen og igen, at han ikke kan huske ret meget fra sin barndom, og jeg var jo ikke nået længere end til billederne fra barnedåben i hans fotoalbum – og aldrig fået skrevet noget.

Så kom ideen om at skrive en bog som bryllupsgave om min søns første leveår: Man gifter sig jo også med det, som har været med til at forme ægtefællen.

Det var så herlig en proces.
En forfatter, der har skrevet livsfortællinger i over en menneskealder, har aldrig hørt om nogle, der har skrevet deres voksne barns bog.
Reaktioner fra flere kvinder var, at det havde de aldrig tænkt på, men de ville elske at gøre det og spurgte, hvordan jeg havde gjort.

Mens jeg gik og ventede på at Jens’ Bog skulle komme fra trykkeriet, så måtte jeg igang med at inspirere andre til at gøre det samme.

Bogen egner sig som gave – derfor rabat på 2 bøger

Jeg manglede en håndbog

Jeg var meget famlende, manglede en håndbog og noget inspiration.
Derfor har jeg lavet denne bog til dig, der heller ikke nåede at skrive dit barns / barnebarns / nevøs bog.
Her er både noget om alt det praktiske og noget om de overvejelser, som man må gøre sig, når man skriver noget, der er så personligt.

Jeg tager dig i hånden fra de første overvejelser, igennem alle dine undskyldninger/bekymringer for, at du ikke kan, hvordan du finder tiden, hvordan du gør – til du kan stå med en trykt bog i hånden, der ikke koster ret meget.

Bogen er også til inspiration til at gå i gang med at skrive, mens barnet er barn. Forældrene, når det sjældent, men måske har mormor, farfar, tante, onkel, naboen har lyst.

Du kan finde indholdsfortegnelsen og det første afsnit her

Følg med på Facebook

Køb den her
eller hos andre boghandlere. Du kan også købe den hos SAXO.com, arnoldbusck.dk, Google Play, Apple Books og Amazon samt via en lang række andre onlineboghandlere.

Der er stadig særligt introtilbud, hvis du køber den direkte hos mig.

Køb som e-bog .

Hør om bogen

Bogen er blevet præsenteret på 2 meget forskellige bogmesser: VordingBOGmessen og Bogforum i Bella Centret – og hold da op nogle spændende og givende samtaler, det har givet.
Den næste bogmesse bliver i Haslev den 1. februar 2020

Jeg vil gerne komme ud og fortælle om bogen til halvstore / større forsamlinger, skriv eller ring til mig, og vi finder et godt tilbud.