Ny bog på vej: “Du må leve med det”

“Du må leve med det – kunsten at klare en livskrise” kommer i foråret 2021!

Jeg skriver jo de bøger, som jeg selv har manglet: skriver dem efter, at jeg selv har famlet mig frem, og håber på, at inspirere andre til at komme bare lidt lettere igennem udfordringerne. I det mindste vil oplevelsen af ikke at stå alene, at vide at føle sig totalt på glatis, som Bambi på isen, er noget, som vi har fælles – men …

En bog med håb, tro og muligheder, når lægerne må give op / ikke kan finde en diagnose.
Bogen tager udgangspunkt i min egen (og andres) personlige rejser, når livet slår et gevaldigt slag med halen – ja, det kan føles som om ens verden styrter i grus.

Men vi kan komme op igen – måske ikke blive rask, men skabe os et nyt og måske endnu mere givende liv.

Bogen er ikke en facitliste, for vi er alle forskellige og må hver finde vores vej, men den vil vise muligheder. Lige nu er jeg meget optaget af at læse forskningsresultater, som kan underbygge eller forkaste de veje, som har vist sig at virke for mig. 

I dag må jeg betegnes som et lille mirakel – håber flere kommer til at opleve det samme. 

Foredrag

Det kan måske virke som om jeg sælger skindet, før bjørnen er skudt, men jeg ved jo hvad jeg vil skrive, og når corona-tågerne letter, så er jeg klar til at komme og holde foredrag. Det er med glæde at de første foredrag allerede er booked – læs mere her 


Hvis du skriver dig op til mit nyhedsbrev – så får du besked, når bogen kommer – og der bliver sikkert også en rabat ved at bestille før udgivelsen (det har jeg endnu ikke drøftet med forlaget).