Netværk

Netværk er under forandring – derfor kræver det nye kompetencer, så du for alvor kan få glæde af at bruge tid på det, både som privatperson som professionel – og det gælder både i den fysiske og den virtuelle verden.

  • Er du også træt af ikke at få talt med dem, som måske kunne være spændende, når du kommer til arrangementer, fester, møder osv?
  • Føler du dig som en hund i et spil kegler, når du kommer til en reception og ikke kender nogen?
  • Bruger du alt for meget tid på at netværke uden at det giver resultater?

Netværk er en kompetence, som kan læres – ligesom så meget andet, og det er nok én af de vigtigste kompetencer i dag, hvis du vil have succes i livet.

Jeg tilbyder

  •  Foredrag eller undervisning i at blive bedre til at netværke
  • Hjælp til start af nyt netværk
  • Få nyt liv i et eksisterende netværk – Serviceeftersyn

Sidste nyt: Networking i den 3. alder

Det er et foredrag – og som jeg også er i gang med at skrive en bog om, men det tager tid (håber at fordybe mig i at skrive bogen færdig langt inde i en svensk skov i sommer)

Vil fortsat gerne have indspil til bogen, så skriv gerne til mig. Hvis du vil følge processen, og kommentere undervejs, så tilmeld dig dette nyhedsbrev, som handler om overgangen til den 3. alder og Den 3. alder: http://eepurl.com/FOci9

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>