Kursus: “Skriv dit (voksne) barns bog

Kurset suppleres med en lukket Facebook-gruppe,
hvor vi hjælper hinanden mellem kursusdagene

Ja, ja, jeg ved godt, at farverne ikke helt passer sammen – men hvis der er noget, der kan få min kreativitet til at blomstre, så er det er brusende hav. Så hvis jeg skal flytte en dag, så skal det være i nærheden af noget vand – og nej, det er ikke nok med et lille havebassin med guldfisk.

De mange givende samtaler, som jeg allerede har haft om bogen, viser, at der måske er brug for sådan et “lad-mig-så-se-at-komme-i-gang”- kursus.

Der kan være mange grunde til at deltage

Nogle af os har brug for snakken, få vendt nogle ting, blive inspireret af andre. Selvom jeg har forsøgt at skrive meget i bogen, så var der altså ikke plads til det hele.

Grunden kunne bare være: Det bliver sjovt og givende.

Du har lyst og så er der jo lige …

Den første jeg talte med om Jens’ Bog afbrød mig nærmest: “Jeg har sådan lyst til at skrive Britts bog. Men jeg ved ikke, hvordan jeg skal skrive om de meget traumatiske ting, der skete på et tidspunkt. Jeg har alt liggende parat fra efter den periode: billeder, ting, stikord, små historier, tegninger, noder. Jeg aner ikke, hvordan jeg kommer i gang”

Der er i alles børns liv noget, der er svært at skrive om

Jeg kan konstatere, at mange har det på den ene eller anden måde, som Britts mor. Det, vi aldrig fik sagt, det, vi er ulykkelige over, at vi gjorde…

Det lykkes ofte at inspirere folk til at fjerne blokeringen, næsten i løbet af et splitsekund. Så man kan se, hvordan man enten kan skrive om det, eller lade være, men især give plads til alt det andet.
Derefter vælter det frem med ting, som der må skrives – mens øjnene lyser med så meget liv.

Min kritik af mig selv som mor

Hvem kan ikke stille op i mesterskabet i “ikke-perfekt-mor-historier”? eller “mor-kvajede-sig-historier”?

Jeg kender ingen – og det er så fedt at få snakket med andre om, at det er ikke det, denne bog handler om. Det er så totalt uvedkommende i dit voksne barns bog. Ingen undskyldninger eller gåen bodsgang.

Vi skal finde glæden og kærligheden

Ind imellem kunne jeg dufte Jens, da han var lille dreng, kunne mærke hans hår, der kildede på min hage, mens jeg skrev. Mit hjerte jublede.

Det betyder ikke, at der ikke skal skrives om det svære. Men det tager vi også fat i.

Alt det praktiske:

Sted: Dalsgårdsvej 153, 4250 Fuglebjerg
ca. 400 m fra Fuglebjerg Terminal – bussen går hver halve time til Næstved og Slagelse. Lidt mindre til Sorø og Skælskør. 1 times kørsel fra København.
Luksus-forplejningen består af Nescafe og te ad libitum, samt stykker af gulerødder – hvis du har brug for andet, så tager du det bare med.
Tilmelding: til mona@monahvid.dk – du får svar tilbage pr. mail.
Betaling: kr. 960 + moms, i alt kr. 1.200.
Beløbet indbetales på konto 0579 – 0000110663 eller på mobilPay: 2126 6566.
Beløbet kan betales i 2 rater efter aftale.